43772
Książka
W koszyku
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.]. - Wyd. 8 uaktual. - Warszawa : Wydawnictwa Naukowo-Techniczne, 2004. - 584, [2] s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
(Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy.)
Jest to kompendium wiedzy z zakresu technologii żywności. Scharakteryzowano w nim główne źródła żywności, surowce przemysłu żywnościowego i produkty spożywcze. Opisano szczegółowe operacje i procesy przetwarzania żywności, metody jej utrwalania, a także materiały i metody pomocnicze stosowane w technologii żywności.
Status dostępności:
Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 566-567. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej