43691
Book
In basket
Publikacja zawiera imponującą liczbę 1635 przepisów o różnym stopniu trudności ľ znajdziesz tu zupy, potrawy z rozmaitych gatunków mięs oraz ryb, dania z mąki i jaj, przystawki oraz przekąski, sosy, leguminy, wypieki, przetwory... Obok dań na codzienne posiłki autorka podaje propozycje na wystawne obiady i kolacje. Zdradza również sekrety dotyczące domowego gospodarstwa, które powinna znać äkażda dobra i skrzętna gospodyniö. Niespotykane bogactwo kulinarnych pomysłów z pewnością zadziwi współczesnych amatorów dobrej kuchni, a rady sprzed lat mogą być przydatne także obecnie.
Availability:
Czytelnia
All copies are currently unavailable
Notes:
General note
Przedr. faks., oryg. : Poznań : Księgarnia J. Leitgebera i S-ki, 1932. - Wyd. 8 popr. i powiększone.
Bibliography, etc. note
Indeks.
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again